Låsesmed Køng

Sjællands låseservice er din foretrukne låsesmed i Køng

Er uheldet ude, og står du akut og skal bruge en låsesmed i Køng, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 50 700 702. Vi har døgnvagt, så du kan trygt ringe til os på alle tider af døgnet.

Vi er naturligvis meget andet end blot døråbner, når uheldet er ude, og du ikke kan komme ind i din ejendom. Hos Sjællands Låseservice tilbyder vi også opsætning af låsesystemer på din private bolig eller erhvervsejendomme.

Det kan være du har behov for kodelåse, eller et automatiseret låsesystem. Alt sammen er noget vi har som ekspertise, og kan tilbyde vores kunder til de bedste priser på markedet.

Låsesmed Køng

Der har været behov for låsesmede i lang tid, og systemerne er kun blevet bedre år for år. Der kræver derfor stor uddannelse og opdatering af låsesystemer, så du som kunde kan føle sig så sikker som overhoved muligt.

Vores låsesmed i Køng, kan hurtigt levere et godt tilbud til dig, hvis du ønsker at få tjekket dine låse i gennem for fejl. Det kan også være du ønsker nye låse og nøgler, hvis de gamle skulle være havnet i de forkerte hænder.

Vi hjælper naturligvis med omkodning af dine gamle låse, så du igen kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Hvilke låse bruger vi?

Hos Sjællands Låseservice bruger vi kun de bedste typer låse på markedet. Det er primært låse fra Ruko, Abus og Dorma. Ruko er uden tvivl den bedste producent på markedet, så derfor er det også disse vi typisk bruger til vores låseopgaver.

Som sagt så bliver vi jævnligt opdateret på de seneste sikkerhedssystemer fra Ruko, så vi hele tiden er helt opdateret med de seneste og bedste løsninger for dig.

Bor du i Køng, og har brug for et sikkerhedstjek, så tøv ikke med at kontakte os.

Låsesmed Køng - Sjællands Låseservice